söndag 7 april 2013

7/4 Besök hos Zacki på Blå Stjärnan


Fick träffa Zacki på ett av behandlingsrummen, kom tre djursjukvårdare in med henne i ”bärband”, sen lämnade dem henne själv med oss. Vi var där runt en timme innan vi tyckte att hon skulle få vila.

Förutom filt så lämnade de både torrfoder och blötfoder för att se om Zacki ville äta i vårat sällskap – visst ville hon äta blötfoder ur mattes hand…mums…och usch vad min hand fortfarande luktar efter säkert 5 tvättar..åt upp all den maten plus lite av torrfodret..sen lite vatten på det, så får hoppas att hon får lite mer ork av detta :)

Hemskt att se henne försöka stå och gå, hon kunde bara ”gå” med stöd, kunde inget själv ännu, även om hon försökte så gott hon kunde. Hon har en stark vilja, och om några dagar klarar hon nog det.
Hon får stå- och gåträning var tredje timme nu och i morgon ska hon ev få simma i bassäng, det kommer hon att älska!

Blev självklart massa kramandes, pussandes, kliandes och även stå- och gåträning…hon ville inte riktigt sitta heller…gör ju ont det också =/
Det sista vi gjorde var att ta en tur i korridoren, hon ville titta in i alla rum som fanns där.

Hur ser prognosen ut då?

Svårt att säga, den dagen hon kan stå och sedan kissa själv så får hon åka hem,  nu får hon hjälp av kateter….usch…hemskt att se henne i det skicket hon är i….men hon kommer bli bra…vem eller vad som helst blir ju omtumlad av en operation…

Snaaaart får mami och papis tjej komma hem! <3





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar