söndag 5 maj 2013

5/5 - 31 dagar efter operation...

Ja, tiden går fort...Zacki opererades fredagen den 5 April...och nu är det 5 Maj...känns som om det var två veckor sen allt hände...men jisses vilka framsteg hon gör..

Först och främst så har bölden dränerats, jag fortsätter "tömma" den genom att stryka på ryggen så att vätskan rinner ut, inte alls mycket nu jämfört med för några dagar sen. Och de övriga bulorna har börjat lägga sig också.

Zacki är rätt rastlös nu och vill röra sig mer, vill verkligen inte gå hem när matte tycker att promenaden är slut. Så vi fortsätter väl gå då…hon bestämmer oftast fart och väg…går lite, stannar och luktar, skvätter lite…går lite till..stannar och luktar…osv.. Matte får ju säga till ibland att nu går vi…

Längsta rundan hittills gjorde vi idag, 800meter, låter inte mycket, men det är mer än nog…som sagt vi tar det väldigt lugnt, tar små eller långa pauser för t ex lukta, kissa eller prata med någon.  Längre än detta blir det inte än, men hon orkar med det och släpar inte tassarna efter sig på denna sträcka.

Plockade fram några brädor och koner idag, så gick lite slalom och över brädorna. Lyfta fötter och balansera i svängarna…vi är inga proffs, men vad spelar det för roll..Zacki gör allt för lite godis och i dagsläget räcker det att hon har vilja att röra sig överhuvudtaget ;)

Hungrig på godis...

Tippar nästan omkull...

Skäller på...något...
Kan man se mer olycklig ut?

Men geeee mig dåååå...




Plockade första fästingen idag, måste klivit på henne igår =/
Hoppas jag inte hittar några efter dagens utevistelse..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar