söndag 9 juni 2013

8/6- Zacki the Festivaldog... ;)

Sweden Rock 2013
Blev en spontanresa till Norje och Sweden Rock igår...trevligt som fan...vädret var med oss - och självklart Zacki också... ;)

Susanne och Zacki :)

Njuter med en öl i solen ;)

Folk få säga vad de vill om att jag har med henne i stort sett överallt, men en sak är säker: Hon ÄLSKAR att vara i centrum...och jag skulle självklart inte utsätta henne för fara eller något hon skulle tycka var obehagligt!



Nu var vi inte inne på festivalområdet eller någon camping, men vi satt på en gräsplätt en bit ifrån ena ingången och gick lite vid marknadstånden...och hon sköter sig utmärkt heeeela tiden... Folket verkade nästan lite exalterade över henne och ville klappa hela tiden - hon älskar det...

När vi var ute och gick var det allt möjligt folk som stannade och pratade om Zacki och amstaff. De flesta frågade om hon var pitbull..Svar: NEEEEJ ;)


Basisten i bandet Mia Klose blev nog lite kär i Zacki..

Zacki blir bjuden på pizza...

En "herre" bjöd bort sina pizzaslices till Zacki, hon ville dock inte dela dem på detta vis, utan tog den från marken... Kan säga att de flesta stannade för att skratta åt honom och för att ta kort på denna syn....


Mitt första besök på Sweden Rock var inte så långvarigt...men kan ju inte vara ute hur länge som helst när "barnet" är med... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar